NUFFNANG

Monday, December 17, 2012

Jus Bidadari DCL

Kandungan : 375 ML

Rahsia Ramuan Bidadari

Setiap bahan-bahan tersebut mempunyai khasiat semula jadi dimana ia mampu
meningkatkan tahap kesihatan dalaman wanita.

Madu
Kaya dengan zat galian penting seperti Kalsium, fosforus, Sulfur, Karbon, 
zat besi, natrium, kalium, Klorin, Magnesium, Iodin, Kuprum, Manganese dan 
silikon serta kaya dengan vitamin-vitamin seperti A, B kompleks, C, D dan E.
Madu sangat mudah dan cepat diasimilasikan dan cepat membekalkan tenaga yang 
diperlukan oleh badan, sangat baik untuk buah pinggang dan mempertingkatkan 
sistem imunisasi tubuh.

Sireh
Terbukti sangat berkesan mengatasi masalah angin dalam badan, 
lemah badan, serak kerongkong, mulut berbau dan lain-lain masalah mulut, 
hidung dan lapisan dinding perut. Sirih dengan adunan lain-lain ramuan
bertindak membantu membina rahim dan system peranakan.

Akar Serapat
Sering digunakan secara tradisional dengan menggabungkan 
bersama-sama herba-herba lain (selalunya kacip fatimah dan lain-lain). 
Sangat berkesan untuk membina rahim, mengetatkan faraj dan 
meningkatkan system kemutan.

Kacip Fatimah
Terbukti boleh merawat buasir, penyakit tulang dan sangat baik untuk
perempuan lepas bersalin bertujuan untuk mengetatkan rahim serta membantu
mengetatkan faraj.

Kurma
Kaya dengan protein, sertat, vitamin A dan C, Zat Mineral atau 
galian seperti besi, 
kalsium, sodium dan potassium, membantu menyerap tenaga dengan segera, 
mencegah bengkak usus,membaiki sistem saraf, tekanan, menguatkan ingatan, 
meredakan tekanan darah tinggi dan meningkatkan tenaga seksual.

Manjakani
Terbukti membantu mengatasi masalah buasir, keputihan, anti kanser
dan mengetatkan faraj.

Serai
Kandungan `Citral’ di dalamnya berkesan membantu proses pencernaan, 
melegakan kekejangan,ketegangan otot, sengal-sengal dan sakit kepala. 
Pati minyak di dalam serai membantu meredakan 
senak dalam perut disebabkan angin dan membantu mengurangkan bau badan 
(khususnya tapak kaki).Serai juga membantu menurunkan suhu badan. 
Ia juga bersifat antiseptik.Kandungan tonik di dalamnya akan 
merangsang sistem badan. Ianya bertindak sebagai pelali terhadap 
sistem saraf pusat.

Jarum Emas
Terbukti mampu untuk meningkatkan kesihatan dan tenaga seksual.

Asam Jawa
Kandungan `Flavonoid’ di dalamnya bersifat anti radang dan membantu
pengeluaran peluh.Asam Jawa juga membantu melangsingkan badan.


Penggunaan Jus Bidadari DCL
Anda perlu mengikut cara-cara pemakanan bidadari yang di syorkan.
Pada peringkat permulaan pengambilan bidadari adalah seperti yang disyorkan.
Setelah sebulan anda boleh mengurangkan pengambilan bidadari untuk
mengekalkan kesihatan dalaman wanita.

Pengambilan bulan pertama

2 sudu makan, 2 kali sehari (pada kebiasaannya, tindakbalas mula
dirasai selepas 2 jam pengambilan) selama sebulan

Selepas sebulan pemakanan

Selepas sebulan, minum bidadari 2 sudu sehari untuk mengekalkan sistem
 dalaman yang telah dibaikpulih oleh bidadari sepanjang
 sebulan pertama pengambilannya

Larangan Ketika Mengambil Jus Bidadari

  - Sebaik-baiknya jangan minum apa-apa air selepas 1 jam pengambilan bidadari.
  - Gunakan sudu plastik – kerana bidadari adalah produk berasaskan homeopati.
  - Bidadari tidak boleh diminum ketika datang haid kerana ketika haid,
    rahim tengah mengembang kembang, fungsi bidadari pula untuk kecutkan rahim
  - Wanita mengandung dilarang mengambil bidadari


Apakah kelebihan BIDADARI??

• Membantu masalah keputihan
• Membantu mengatasi masalah senggugut
• Membina rahim
• Mengecutkan rahim
• Mengecutkan otot faraj
• Menyempitkan faraj
• Menguatkan system kemutan
• Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin
• Menambahkan kolagen dalam badan
• Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
• Membantu menghilangkan bau badan dan mulut
• Melegakan panas badan
• Menegangkan payudara
• Membantu merawat IQ
• Membekalkan tenaga segera
• Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan



Berminat?
Pre-order

Boleh email shima di 
sjaqil@gmail.com

P.M shima di Facebook
http://www.facebook.com/shimasall

Harga istimewa sementara stok masih ada..
..My 1st step..
..My 1st action..


3 comments:

wan nurul hezrina said...

Dulu aku mcm pernh dgrjerk bendani.bleh jarakkan kehamilanx?kalu yg amek pil perncg mcm ne?

ShimaSalleh said...

Jarak kan kehamilan tak buleh hihihi..
Ni bukan ubat tau, hanya makanan tambahan.

IntaNBerliaN said...

mcm best je fungsi produk ni :-)

Nota Kaki

10m (10) 2nd pregnant (19) 2tahun (1) 6m (1) 8 bulan (1) Aidiladha (1) Aktiviti (80) al-kisah (71) Alatan (1) Anak2 Ku Sayang (112) anniversary (1) Apa2 ajer (19) Artis (4) Baby learning (19) Babyfood (21) Barang Dapur (7) Basikal (2) BBQ (2) Beg (2) Berita (12) Berkebun (1) birthday (11) Biskut Raya (1) Bulan (1) Bunga Bola (1) Burasak (2) cek-Up (2) Ceritaku (42) Coklat Cake (1) Contest (32) Cookies (2) CreamPuff (1) DIY (7) Doa (2) Donut (1) Drama (1) Fakta Plus (20) Family (35) FM (1) Fraser's Hill (7) GA (2) Gambar (2) gambar edit (7) Gelagat (1) Geram (1) Gift (1) google plus (1) Gunting Rambut (1) Hadiah (8) Halba (1) Hantaran (1) Hobi (7) Holiday (10) Iklan (2) Ilmuan (32) Info sihat (18) islamic (16) jelajah (22) JJCM (8) Jus Bidadari (1) Kalendar (1) Kami (7) Ke Mana Kita? (13) kelambu (1) Kemalangan (11) Kenduri (14) Kerepek pisang (1) Kesihatan (6) Keychain (1) KL (5) Korean (1) kuiZ (33) Lawak (3) Lirik lagu (1) Lokasi (14) Lori (1) Luahan (12) Luka (1) Lukisan (2) M.afiQ (10) makan (32) menang (7) mistik (1) Muhasabah Diri (3) my jewel of heart (1) NewBorn (5) nyummmy (12) Oat (4) Pembelajaran (3) Pemberian (1) Pendapat (5) Pendapat. FB (14) Penyakit (2) Perkembangan Aqil (1) Pesawat (1) Picnic (2) Playground (1) Pomander Ball (1) PottyTrain (1) Produk (1) Promote (3) Puding Roti (1) Ragam aqil (18) Ramadhan (13) resepi (17) Ringkasan (3) Ronda-ronda (5) Rumah (3) Sahabat (5) Segmen (1) Sekolah (2) Seni (2) Sepupu (1) sticky entry (2) Sukan (1) Susu Ibu (8) Swimming (1) Syawal (11) t (1) Tafsir Quran (1) Tag (1) Takziah (1) Talasemia (1) Tambak Pontian (1) Tanaman (1) Tanjung Emas (1) Telur (2) Terima Kasih (1) Tofu (1) TQ (3) tutorial (3) UdangGalah (1) Wean-Off (1) wedding (4) Wira SE (2) Ww (14) Zoo Melaka (1)
" Siapapun di dunia ini tidak akan terlepas daripada kesusahan. Kesusahan yang pelbagai dan berbeza diuji kepada manusia yang pelbagai latar belakang. Namun, ujian yang pelbagai itu di uji oleh Pencipta ujian yang satu. Dialah yang mencipta ujian, Dia jugalah yang mencipta penyelesaian bagi ujian itu.

Tugas kita sebagai hamba adalah menghadapi ujian itu dengan hati yang besar dan berlapang dada s
erta fikiran yang bijak. Kita perlu sentiasa bersiap sedia untuk menghadapi sebarang ujian yang bakal berlaku. Ujian tetap akan berlaku meski kita berusaha untuk menolaknya, ianya tetap akan berlaku.

Hamba yang lupa dirinya sebagai hamba, tidak bersedia untuk menerima ujian. Dalam taatnya, dengan segera dia melatah mempersoalkan kewajaran dirinya diuji "

KITA SENTIASA LAYAK UNTUK DIUJI... KERANA KITA BERSTATUS HAMBA!!!
INGAT TUH!

Nurun Nubuwah

Ya Allah! Wahai tuhan kami yg memiliki kekuatan yg agung, yg memiliki kemahuan yg abadi dan yg memiliki wajah yg mulia dan sebagai pelindung kalimat-kalimatnya, serta pengkabul doa-doa, kecerdasan Hassan dan Hussien dari jiwa yg benar, pelindung indra mereka yg melihat serta indra jin dan manusia. Dan ketika orang-orang kafir akan menggelincirkan kamu dengan penglihatan sihir mereka tatkala mereka mendengar peringatan lalu mereka berkata-kata sesungguhnya ia adalah gila. Tiadalah itu semua melainkan sebagai peringatan bagi seluruh alam. Allah yg mengabulkan doa Luqmanul Hakim dan mewariskan Sulaiman bin Daud Alaihis-salam. Ya Allah yg maha pengasih, yg memiliki singgahsana yg agung. Panjangkanlahumurku dan sihatkanlah tubuh badanku, perkenankanlah hajatku, limpahkanlah hartaku dan anak-anakku, dan berikanlah rasa cinta semua manusia kepadaku, jauhkanlah permusuhan dan pertentangan dari diriku dari semua anak cucu Adam alaihis-salam. Allah yg hidup dan perkataan itu benar atas orang-prang kafir. Dan katalah telah datang kebenaran, dan telah lenyaplah kebatilan, kerana sesungguhnya kebatilan itu pasti akan lenyap, dan Kami telah turunkan Al-quran itu sebagai penyembuh dan rahmat untuk orang-orang yg beriman. Dan orang-orang yg zalim itu tidaklah mendapat sesuatu di dunia ini melainkan kerugian.